Beskrivelse af DUS

DUS-Filstedvej er den samlede betegnelse for skolefritidsordningen på Filstedvejens Skole i Aalborg.

DUSsen består af 3 afdelinger :

• DUS-I (0. - 3. klasse), som har til huse i og ved alrum 1

• DUS-II/Juniorklubben (4. - 6. klasse), som har til huse til højre for administrationsbygningen.

•  A-Nexet (specialafdeling), som er beliggende i centerklasserne

Pr. august 2019 er der ca. 300 børn i DUS I, ca. 120 børn i DUS II og 17 børn der går i A-Nexet.

Der er morgenåbning (0. - 3kl.)        kl. 06.30 - 07.50

DUS har på skoledage åbent             fra eleverne får fri fra skole -  kl. 17.00

A-Nexet har på skoledage åbent       fra eleverne får fri fra skole - kl. 16.30

På skolefri hverdage er der åbent fra kl. 06.30 - 17.00; A-Nexet dog til kl. 16.30.

DUS I holder lukket mellem jul og nytår, fredag efter Kristi Himmelfartsdag og Grundlovsdag.

DUS II har åbent fra eleverne får fri fra skole - kl. 17.00. Vi holder aftenåbent om onsdagen fra kl. 17.00 -21.00.

DUS II holder lukket på skolefri hverdage og i ferier.

Takster

De aktuelle takster for en DUS-plads kan ses på Aalborg Kommunes hjemmeside (pladsanvisningen), hvor også ind- og udmeldelse foregår.

Fælles mål for DUS

Alle DUS-ordninger i Aalborg Kommune arbejder ud fra "Fælles mål for DUS".